banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

5 yıllık stratejik plan için toplantılar 5 gün sürdü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını tamamladı. Hafta içi süren birleşimlerin sonucunda özellikle önümüzdeki 5 yıl için uygulanacak stratejik planlama ile ilgili hazırlıklar görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, her ayın ilk haftasında düzenlediği Meclis Toplantısının bu ayki birleşimlerini yoğun katılımla tamamladı. 5 gün süren birleşimler Meclis Başkan Vekilli Ahmet Kaytan başkanlığında yapılırken, toplantıda Şanlıurfa adına önemli kararlar alındı.
Bugün sona eren toplantının ardından bir değerlendirme yapan Meclis Başkan Vekilli Ahmet Kaytan, "Ağustos ayı meclis toplantımızı tamamladık. Önümüzdeki 5 yıl için stratejik planla ilgili hazırlık görüşmeleri yapıldı. Büyükşehir Belediye meclisimiz Urfa'yı ve Urfalıları, çalışanları bütün unsurları ile sorunlarla yakından ilgileniyor ve çözüm üretmeye çalışıyor. 5 gün boyunca komisyon raporlarımızda çok önemli konulara değindik. Toplantılarımız başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Urfa aldığımız bu kararlar doğrultusunda daha da güzelleşecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr 5 yıl önce

Stratejik planının ne olduğunu bilen var mı