banner2
Sen Laikliği kar,  dolu, yağmur yağdığında, soğuklar kendisini gösterdiğinde bıraksınlar diyemi emanet ettin Atam. Sen Laikliği biraz zora geldiğinde, kötü günde. Kara günde terk etsinler diye mi emanet ettin Atam. Hâlbuki sen Laikliği iyi günde de kötü günde de gözleri gibi baksınlar diye bırakmıştın Atam. Senin Mevsimlik Laiklerin var Atam. Yazın Çıplak Laik, kışın Kapalı Laiklerin var Atam. Yoksa Laiklik kışın farklı yazın farklımıdır? Atam yazın soyunmayı büyüklük görenler kışın neden aynı büyüklüğü gösteremiyorlar Atam.
 
Yoksa "yemiyormu" Atam.
 
Halbuki dindarlara bak Namazı yılın 365 gününde aynı Huşu ile kılabiliyorlar Atam. Bilmem soğuktur üşütürüm, saçlarıma su değmesin sinüzitim var, -25 derece çok soğuk hasta olurum, romatizmam var eğilemem, sabahın o saatinde kalkamam, randevum var kalsın, pantolonumun ütüsü bozulur oturamam, nezle olurum, grip olurum gibi bahanelere sığınmıyorlar Atam. Yazın ortasında susuzluğa dayanamam, günler çok uzun dayanamam, ultraviole ışınları beni kavurur deyip te Oruç tutamamazlıkta yapmıyorlar Atam.
 
On yılda 10 milyonlar yarattığımız gençlerde ortalarda yok Atam. Yoksa Gençler senin 6 okuna sırt çeviripte Erosun okuna mı yönelmişler ki; Senin Laiklerin 6 Okunu Karı kız tavlamak için, zamparalık yapmak için, kasetlerde kullanılması için, lider devirip yerine yeni lider getirmek için atıyorlar birbirlerinin orasına burasına Atam. Halbuki sen o 6 Ok için ne kadarda uğraşmıştın Atam ama senin Laiklerin  oklarını Halkına doğrulttu Atam. Her bir Okunun ucunda Binlerin kanı var Atam.
 
Milyonların Ahı var Atam, bir Ülkenin karanlık geçmişi var Atam. O 6 Okun ucunda Bediüzzamanın sürgün yılları var, İskilipli Atıf Hocanın urgan ipi var,30000 Dersimlinin Murat suyunu kıpkızıla çeviren kanları var, Adnan Menderesin bembeyaz kefeni var, 12 Eylülde yok edilen bir zihniyetin dopdolu fikirleri var, 10 milyonların öldürülmüş umutları var, akamete uğratılmış gelecekleri var, gelinlik kızların gelinlikleri var, damatlık gençlerin damatlıkları var velhasıl o 6 Okun ucunda doğmadan öldürülmüş bir nesil var Atam.
 
Son Söz; Eros'un Okundan çekmedik, CHP'nin 6 Okundan çektiğimiz kadar....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.