banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Zabıtadan baskın

Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri bu sabah Hürriyet ve Yenişehir Mahallelerinde faaliyet gösteren fırın, lokanta ve süper marketlerde denetim yaptı.

Ekmek gramajları ve hijyen üzerinde duran zabıta ekipleri fırıncıların bu konularda çok hassas olduklarını ve yapılan incelemeler sonucu herhangi bir eksiğin bulunmadığını belirtti.

Ardından Yenişehir ve Ceylanpınar üzerinde bulunan süper marketler denetlendi. Marketlerde yaklaşık 10 kg bakteri üreten, sağlığa zararlı kıyma et ve 2 kilo bozuk et tespit edildi. Zabıta ekipleri tespit edilen gıda maddelerine el koyarak, marketleri bu konuda hassas olmaları için uyardı.

Zabıta Müdürlüğü yaptığı açıklamada halkın sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceklerini belirterek, halkın da bu konuda hassas olup, alınacak gıdaların son kullanma tarihine bakmaları konusunda uyardı. Ayrıca böyle durumlar karşısında yurttaşların zabıta müdürlüğüne haber vermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber-Foto: Mustafa Çapanak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.