banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Zabıta ve Tarım ‘dan Ortak Denetim

Şanlıurfa’da kaçak kesimin önüne geçilmesi amacıyla Zabıta Daire Başkanlığının Koordinesinde Büyükşehir Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü ile merkez İlçe Belediyesi hayvan pazarı ve çevresinde denetim yaptı. Yapılan denetimde  kaçak kesim yapmamaları yönünde uyaran ekipler uyarıyı dikkate almayanlar a para cezası uygulanacağını bildirdi.
Şanlıurfa’da kaçak kesimine taviz verilmeyecek. Kaçak kesimin önüne geçmek için Büyükşehir ve merkez ilçe Belediyeleri ile Tarım Orman İl Müdürlüğü ortak denetim karara aldı. Alınan kararın ardından bu sabah ekipler Hayvan pazarı ve çevresinde denetim yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının Koordinesinde yapılan denetime Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlükleri ile Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı , Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü müdür ve personelleri katıldı.
Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Karakol komutanlığı ekiplerininde yer aldığı denetimlerde Hayvan pazarı çevresinde 4 adet yetkisiz hayvan kesim yeri tespit edildi. Ekipler kaçak kesim yapmamaları yönünde uyardıkları işletmecileri uyarıları dikkate almamaları halinde   haklarında para cezası uygulanacağını bildirdiler.  
Ekipler denetim sonunda Canlı Hayvan Borsasında Küçükbaş Hayvancılık Besi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İzzet Çiftçi ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.