banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Yurt genelinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz bölgesinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın ülkenin batısında kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzey ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 11/18

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, sisli 2/14

İzmir: Az bulutlu ve açık, sisli 9/19

Adana: Parçalı çok bulutlu 10/25

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu 3/16

Batman: Parçalı çok bulutlu 1/17

Van: Parçalı çok bulutlu  -1/11     

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.