banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Sağlık Bakanlığı tarafından 112 Acil Servis hattında farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan “Yaşama Yol Ver” projesinin tanıtımı için Mardin İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında acil sağlık hizmetlerinin sunumunda 112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi amacıyla başlatılan “Yaşama Yol Ver” kampanyası ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Mardin Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, proje hakkında Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, Mardin Kamu Hastaneler Birliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Belediyesi ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bilgilendirdi.   

Toplantı sonrası açıklama yapan Mardin İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, 112 Çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesinin artırılması amacıyla "Yaşama Yol Ver" kampanyası kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini, yardın ise halkı bilgilendirmek amacıyla stant açacaklarını belirtti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.