banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

WIHU Pandemiden Kurtulmak için aşı olmayı önerdi

Pandemiden Kurtuluş: Aşı Olmak
Sağlık-Der 11.Olağan Genel Kurulu’nda 30. yaşını kutladı. Uzm. Dr. Kasım Sezen başkanlığında yeniden seçilen yeni yönetim aşı teşvik kampanyası başlattıklarını açıkladı. 
Sağlık çalışanlarının canla başla binbir fedakârlıklarla gerçekleştirdiği pandemiyle mücadelenin en önemli vurucu ögesinin AŞI olduğu ifade edildi. 
Sağlık-Der ve WIHU tarafından 23-25 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen WIHU’20 kongresinde Covid-19 Pandemisi uzmanlar tarafından her açıdan tartışılmış kongre sonrasında da, aşılanmanın önemi tüm İslam dünyasına deklare edilmiştir.
     2021 Sağlık Çalışanları Yılında , Sağlık Çalışanlarımızı özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı Sağlık-Der olarak tebrik ediyoruz. 
Hükümetimiz nezdinde tüm sağlık çalışanlarının maddi - manevi olarak taltif edilmelerini bekliyoruz. Sağlık -Der olarak sağlık çalışanlarına en büyük taltif ve muhabbetin Milletimizin gönüllerinde eşsiz şekilde karşılık bulduğuna  inanıyoruz. 
2021 yılının pandemiden kurtuluş yılı olmasını temenni ediyoruz. Vefat eden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, fedakârlıklarını şükranla anıyoruz.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.