banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

VİRANŞEHİR HASTANESİNE YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM

           Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Viranşehir 200 yataklı Devlet Hastanesinde ki  Yeni birimlerin açılışına Şanlıurfa milletvekili Mehmet AKYÜREK  Hastane Başhekimi Doktor İlhan Erkan, Hastane yöneticileri ve ilgili birimlerden sorumlu görevliler katıldı. Açılışı yapılan Yeni Doğan Yoğun bakım ünitesi bundan böyle Viranşehir'de hizmet verecek. 5 Çocuk doktorunun bulunduğu birimde 8 Kuvöz de yeni doğan sorunlu çocuklar için hizmet verecek. Daha önce vatandaşların Şanlıurfa'ya gitmek zorunda kaldıkları bu birim için artık başka bir yere gidilmeyecek.

             Şanlıurfa ilçelerinde bulunmayan Toplum Ruh Sağlık Merkezi Viranşehir'de açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı. Hafta içi her gün hizmet verecek bu birimde sorunlu olan hastalara seanslar eşliğinde tedavi yöntemi uygulamasının yanı sıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği yapılarak çeşitli el işi yöntemi ile de hizmet verilecek. Psikologlar ve uzman eğitmenler eşliğinde verilecek hizmetten hastalar ücretsiz bir şekilde yararlanacak. Her iki birimin hizmete girmesi ile Viranşehir Devlet Hastanesi sağlık alanında kalitesini artırmış oldu. Hastane Başhekimi Doktor İlhan Erkan Her iki birimin Viranşehir halkına hayırlı olmasını diledi.

         Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Viranşehir Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Doktor İlhan Erkan Hastane açılışından bu yana desteklerini esirgemeyen Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik ‘e Şanlıurfa Valisine, Viranşehir Kaymakamına, bölge milletvekili Mehmet Akyürek’e,         Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri M.Cihan Ekmen ve Hizmet Başkanlarına ve Şanlıurfa milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekkür etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.