banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Vaka sayılarındaki artışı bakan Koca Duyurdu! Şanlıurfa Listede Yok

Vakalar en çok hangi illerde arttı/azaldı? Bakan Koca duyurdu
Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, vakaların en çok arttığı ve azaldığı illeri açıkladı. Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan vaka sayısının en çok arttığı ilk beş il oldu. En çok düşüş ise Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur'da ise kaydedildi.

Sağlık Bakanı Koca, vaka sayısı en çok artan ve azalan illeri duyurdu.
 
Vaka sayısı en çok artan iller: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. 
 
Vaka sayısı en çok düşen iller: Sinop, Gümüşhane, Mersin; Kırıkkale ve Burdur.
VİRÜSE NEREDE VE NASIL YAKALANIYORUZ?

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir hafta içinde vaka sayısının en çok arttığı ve azaldığı illeri açıkladı. 

Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan vaka sayısında en çok artışı yaşarken; en çok düşüş Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur'da kaydedildi. 

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir" uyarısında bulundu. 

22 MART KORONAVİRÜS TABLOSU
Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 22.216 koronavirüs vakası tespit edildi, 117 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1644 oldu, 19 bin 494 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 844 bin 681'e yükseldi.

Son dakika haberi: İstanbul İl Sağlık Müdürü 'aman dikkat' diyerek uyardı

VAKALAR ARTTI, YENİ KISITLAMALAR GELDİ
Vakaların arttığı birçok ilden yeni kısıtlama haberleri geliyor. Eskişehir'de 65 yaş ve üzeri kişiler saat 07-09 ve 16.30-18.30 saatleri arasında şehir içi toplu ulaşım kullanamayacak. 

Bolu Valisi Ahmet Ümit de yaptığı açıklamada yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Yalova'da ise kafe, lokanta, berber, nikah salonu gibi mekanlara girişte HES kodu zorunluluğu getirildi. Öte yandan, kentte misafirlik de yasaklandı. 

Vaka sayısı 2 katına çıkan Erzincan'da yüz yüze taziye yasaklandı. Restoran, lokanta, kafe gibi mekanlarda çay ve ikramı kaldırıldı; açık su ve limon kullanımı yasaklandı. 

Konya, Batman ve İzmir'de de yeni tedbirler alındı. 'Çok yüksek riskli' Trabzon'da 836 nokta karantinaya alındı!

KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.