banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Ursu Hastanesi Pandemi Hastanesine dönüşüyor

Şanıurfa'da son aylarda yükselen Koronavirüs hastalıklarıyla mücadele için Şanlıurfa'da kapalı bulunan Özel Ursu Hastanesi hastanesi "Pandemi Hastanesi" olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Konuyla iligli olarak açıklamada bulunan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat: "MKYK toplantımızda dile getirdikten kısa bir süre sonra, Cumhurbaşkanımız; Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Şanlıurfa Özel Ursu Hastanesi, Sağlık Bakanlığı adına @UrfaValiligi'mizce kiralanarak "Pandemi Hastanesi" dönüştürülüp hizmete açılıyor.
#Şanlıurfa'mız için büyük hassasiyet gösteren, Cumhurbaşkanımız;Recep Tayyip ERDOĞAN, Sağlık Bakanımız; Sn. Dr. Fahrettin Koca ve bu süreçte emeği geçen Valimiz; Sn. Abdullah Erin dahil olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ursu Hastanesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.