banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'da yeni Aile Sağlığı Merkezleri Hizmete

Şanlıurfa ilçelerinde 12 eski Aile Sağlığı Merkezi yıkılarak sağlık hizmetlerini modern imkânlarla almaları adına yenileri tamamlanarak hizmete açıldı.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. M. Emre ERKUŞ yaptığı açıklamada “Şanlıurfa ilçelerimizdeki 12 yerleşim yerinde 40-50 yıllık eski binalarımızın yıkılarak yerlerine yenisi modern imkânlarla donatılarak hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık yatırımlarımız hastalarımızın, vatandaşlarımızın ve sağlık personellerimizin daha iyi imkânlarla daha güzel ortamlarda hizmet vermesi adına yapılmaktadır. Sağlık yatırımları ve hizmetlerimiz herhangi bir ayrım gözetmeksizin şehrimizin en ücra köşesine kadar götürülmektedir. Aile Sağlığı Merkezlerimizin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, Sağlık Bakanlığı Yetkililerimiz, Şanlıurfa Valimiz Abdullah ERİN ve Şanlıurfa Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.