banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Urfa’da Mobil Aşı  Ekipleri Sanayi Esnafını aşıladı

 Kent merkezi ve ilçelerdeki hastaneler dışında AVM, Evren Sanayi Sitesi, Balıklıgöl platosu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplama merkezindeki mobil Aşı ekipleri aşılama çalışmalarına devam etmektedir. Hastanelerde sabit ve mobil aşı ünitelerine başvuran vatandaşlarımız, anında aşılarını olabiliyorlar.

Aşılama kapsamında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri İlimiz Evren Sanayi sitesinde bulunan sanayi esnafının yerinde Aşı uygulamasını yapıyor. Sanayi Esnafının İşlerinden ayrılmadan çalıştıkları yerlerde eksik aşıları ve hatırlatma dozu aşılarını Ambulans ile anons edilerek Aşı olmaya davet ediliyor ve aşıları yapılıyor.
Aşılama ekiplerinin başında bulunan Dr. Fatih Melih DEMİR yaptığı açıklamada;
                 Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü adına aşı noktalarımız haricinde bugün gezici ekiplerimiz vasıtasıyla “evren sanayi” sitesinde hatırlatma dozlarını, eksik dozları olan vatandaşlarımızı aşıya davet ettik. Anons yaparak ilerleyerek aşılama çalışmalarını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza Salgın ve yasaklardan kurtulmamız için Aşı olmalarını önerdik. Tüm halkımızı Aşı olmaya davet ediyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.