banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Urfa'dan Güzel Bir Haber! Doktorunu Nişanına Çağırdı

Organ nakli yaptırdığı hastasının nişan törenine katıldı
Şanlıurfa'da yaşayan karaciğer hastası Fadile Göktürk, kardeşi Yusuf Göktürk'ten nakledilen dokuyla hayata tutundu. 2 yıl aradan sonra kendisini iyileştiren doktorunu nişan törenine davet etti.
Şanlıurfa'da çiftçilikle uğraşan Göktürk ailesinin en büyük çocuğu olan ve 8 yıl önce karaciğer sirozu teşhisi konulan 28 yaşındaki Fadile Göktürk, Harran Üniversitesi Hastanesinde yapılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Sağlığına kavuştuktan sonra kendisini iyileştiren Harran Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Organ Nakli Mesul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’a büyük bir minnet duyan Göktürk, Yılmaz’ı nişan törenine davet etti. 
Organ naklinden önce yıllarca acı çektiğini ve yapılan ameliyatın ardından kendisini hayata ikinci defa gelmiş gibi hissettiğini söyleyen Göktürk, ameliyatı gerçekleştiren Harran Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Organ Nakli Mesul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ı unutmayarak, nişan törenine davet etti. Prof. Yılmaz da Göktürk’ü kırmayarak, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı bulunan Yukarı Oylum Köyünde yapılan nişan törenine katıldı.
Kendisini iyileştiren Prof. Yılmaz’ın nişan törenine katılmasından büyük bir onur duyduğunu belirten Göktürk, “Kardeşimden alınan dokuyla sağlığıma tekrar kavuştuğumda adeta dünyaya ikinci kez gelmiş gibi hissediyordum. Beni sağlığıma kavuşturan hocamı hiçbir zaman unutmadım ve hep minnet duydum. Ameliyattan yaklaşık 2 yıl sonra nişanlandım ve kesinlikle hocamın bu mutlu günümde yanımda olması lazımdı diyerek onu aradım ve davet ettim, sağ olsun oda beni kırmayıp geldi, çok mutlu oldum. Hayatım boyunca ona minnettar olacağım” dedi.
Suruç ilçesine bağlı Yukarı Oylum Köyündeki yapılan nişan törenine katılan Prof. Yılmaz, tekrar sağlığına kavuşan hastasının nişanlanmasına sevinerek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.