banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Urfa'da yoğun bakım hemşireliği eğitimi düzenlendi
Harran Tıp’ta ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitimi’ tamamlandı

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından verilen ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitimi’ tamamlandı. Eğitimini başarıyla tamamlayanlara Hastane Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif ALTAY ve akademisyenler tarafından hemşerilere sertifikaları verildi.

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmenliği hükümlerine göre 17/11/2015 tarihli ve 994 sayılı bakanlık onayı ile yürürlüğe giren, yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı standartlarına uygun olarak 18 Şubat – 29 Mart 2019 tarihleri arasında Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde düzenlendi. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitimini başarı ile tamamlamış hemşerilere Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Altay ve akademisyenler,tarafından hemşirelere sertifikaları takdim edildi.

Sertifika takdim programında akademisyenler, hastane yönetimi ve hocalar da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.