banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa'da Yeşilay haftası yürüyüşü yapıldı

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Şanlıurfa Şubesi başkanlığında binlerce genç, il protokolünün katılımıyla Ulu Caminin önünden Rabia Meydanına kadar yürüdü.

Bayraklar, pankartlar, dövizler, afişler, davullar zurnalar ve Yeşilay'ın tanıtım müzikleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe halk da yoğun ilgi gösterdi. Başta Valilik olmak üzere İl Müftülüğü, İl Emniyet Müdürlüğü,  Milli Eğitim Müdürlükleri  İl Sağlık Müdürlüğü,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü  üst düzeyde katılım gösterdi. Yürüyüş sonunda meydanda gençlere seslenen Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK tüm çabalarımız gençler içindir, gençlerin sağlığa, sanata ve spora yönlendirmek için uğraşıyoruz. Zehir tacirlerine, örgütlere vatan hainlerine gençlerimizi kaptırmaya hiç niyetimiz yok. Bu nedenle tüm sivil toplum kuruluşları ve devletin erkanı topyekün gençlerimizin hizmetindeyiz, dedi. Yurt genelindeki tüm faaliyetleri şahsı ve ailesi ile destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'a  ve kabinesine, ilimizdeki faaliyetlerimize sürekli destek olan başta Sayın Valimiz Abdullah ERİN'e,  Belediye Başkanlarına ve tüm  resmi kurum amirlerine, sivil toplum kuruluşlarımıza,  basın  mensuplarımıza  ve çok kıymetli Yeşilay Gönüllerimize teşekkür ediyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı gençler içindir, dedi. Yürüyüşe katılan gençlerden de  Yeşilay adına mücadele sözü aldı.  Daha sonra bir konuşma yapan Vali Yardımcısı  Selami IŞIK, gençlerin çok kıymetli olduğunu, nüfusumuzun da %50 sinin gençlerden oluştuğu, bu nedenle hizmetin daha çoğunun da  gençlere yapıldığını belirterek; gençlerden gayretli ve başarılı olmaları, zararlı alışkanlıklara  düşmemeleri için dikkatli olmalarını istedi. Halkın yoğun ilgi gösterdi yürüyüş halk oyunu gösterileri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.