banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Urfa'da Kemoterapi Tedavisi Gören Hastalara Müjde!

10 Yataklı Kemoterapi Ve Kan Transfüzyon Merkezi Açıldı
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi ve Kan Transfüzyon merkezi, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM Hizmet Başkanları ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin katılımıyla hizmete açıldı.
Kan Transfüzyon merkezi açılışında konuşan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM,
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Haliliye ek binasındayız. Burası bildiğiniz gibi kemoterapi, transfüzyon gibi nitelikli hizmetler vermeye devam eden bir hastanedir. Bu hastaneye ilk geldiğimizde zaman yer sorunu olduğunu görmüştük, Özelikle kemoterapi tedavisi olan hastalarımızda, transfüzyon olan hastalarımızda ek riskleri de birlikte getiriyordu. İdari heyetimizle oturup konuştuk çözümler ürettik. İçinde bulunduğumuz kısım daha önce kantin olarak hizmet veriyordu. Kantini başka bölgeye alarak ünite için yer hazırlamış olduk. 3 ay gibi süre içerisinde idari heyetin çabasıyla 10 yataklı kemoterapi ve transfüzyon merkezimiz bu gün itibariyle hizmete açıldı, hayırlara vesile olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim, ellerine sağlık’ dedi.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Bedri Caner Kaya,
“Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binamızda kemoterapi ve transfüzyon hastaları için 10 yataklı kemoterapi ve transfüzyon merkezimiz bu gün itibariyle hizmete açıldı. 3 aylık bir tadilat ve yenileme çalışması sonrası kemoterapi ve transfüzyon ünitesini halkımızın hizmetine kazandırmış olduk. Vatandaşlarımızın da bu sayede rahat ve daha sakin bir ortamda, daha nezih bir ortamda kemoterapi ve transfüzyon hizmetinden yararlanmasını sağlamayı amaçlamaktayız “dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.