banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa'da Covid-19 aşılama seferberliği devam ediyor

Covid-19 Aşılama kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerimizdeki okullarda aşılama çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okullara yönelik Aşı çalışmalarına Kısas mahallesinde devam edildi. Aşılama çalışmalarına Haliliye İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Atlas’ta eşlik etti.

Atlas yaptığı açıklamada;

“Haliliye İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak bugün Covid-19 aşılama kapsamında kırsal mahallelerimizden biri olan Kısas mahallemizde, Kısas Çok Programlı Anadolu Lisesinde aşılama çalışması yapıyoruz. Haliliye ilçesi olarak 490 bin nüfusumuz mevcut, aşılama da hedef nüfusumuz 365 bin olup hedef nüfusa ulaşıp aşılamalarını sağlamak için İl Sağlık Müdürlüğü olarak bütün imkânlar seferber ediliyor. Farklı bölgelerde farklı yerlerde aşı ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Genç nüfusumuzun aşılanması için yapmış olduğumuz programlarla liselerimizi geziyoruz. Bu konu ile ilgili eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim çalışmasından sonra ailelerin onayı alınarak gençlerimizi aşılıyoruz. Hastalığın gençlerde görülme oranının artması sebebiyle aşılamalarımızı daha da hızlandırarak etkili şekilde yapmaya çalışıyoruz. Eğitimimize ara vermeden devam etmemiz için hem öğrencilerin hem de ailelerimizin aşı çalışmalarımıza katkı sunarak aşı olmalarını bekliyoruz dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.