banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa'da aşılama için sağlık ekipleri kapı kapı dolaşıyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı ekipleri kırsal Mahalleleri dolaşarak aşılama yapıyorlar. Havaların soğumasıyla Özellikle kırsal mahallelerdeki, ilçe merkezine gelmekte zorluk çeken Hasta ve yaşlı vatandaşları evlerine giderek eksik olan aşılarını tamamladılar.

Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kezban YAVUZ EMİK yaptığı açıklamada;

“Pandemi ile mücadeledeki elimizdeki tek silahımız Aşıdır. Covid-19 Aşısının önemini vatandaşlarımıza anlatarak ikna ediyoruz. Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık müdürleri olarak kendi bölgemizde sürecin başından bu yana köy köy sokak sokak dolaşarak aşı faaliyetlerinde bulunmaktayız. Bugünkü Aşı planlamamız da ilçemize bağlı Yardımcı, Sağlık, Seksenören, Karaali, Keçikıran, Uğurlu mahallelerimizde aşılama faaliyetlerinde bulunmaktayız.

SGG Başkanımız Abdulkadir KISMET ile birlikte Uğurlu Mahallesi meydanında, Sağlık Hizmetleri başkanımız Dr. Rıfat Kemal AYDIN ile Yardımcı mahallesi taziye evinde, Seksenören Mahallesi köy meydanında, Sağlık Mahallesi 21 no'lu Aile Sağlığı Merkezimizde vatandaşlarımızı ikna ederek aşılarını yaptırdık. Aşılama oranlarımızı arttırana kadar yılmadan peşini bırakmadan sahalarda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.