banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Urfa'da Acil Serviste Doktor Darp Edildi

Şanlıurfa'da sağlıkta şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Dün  akşam, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. İddiaya göre bir aile hasta çocuklarını hastanenin acil servis bölümüne getirdi. Acil serviste görev yapan Dr. Orhan Hagi, aileyi hasta girişinin yapılması için kayıt alınan yere yönlendirdi. Ancak iddiaya göre aile üyelerinden biri, hasta giriş kaydını yaptırmadan geri geldiği muayene bölümünde Dr. Hagi'ye fiziksel şiddet uyguladı. Güvenlik personellerinin araya girmesiyle darp sonlandırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dr. Hagi'nin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Tabip Odası sosyal medya hesaplarından '' Şanlıurfa Eğitim Arş.  HastanesinAcil Servisinde çalışan Acil Uzmanı meslektaşımız, hasta yakınları tarafından darp edildi. 
Çıkardığınız sağlıkta şiddet yasasının bir işe yaramadığını görmeniz için daha kaç sağlık çalışanı darp edilmeli yada öldürülmeli? '' ifadelerini paylaştı .
(urfagaste)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.