banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Üniversite Hastanesinin Büyük Başarısı


Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı, Fransa’da düzenlenen 49. Avrupa Kontakt Lens ve Oküler Yüzey Kongresinde ödül aldı.
Her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Avrupa Kontakt Lens ve Oküler Yüzey Kongresi, bu yıl da Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlendi. Uluslararası düzenlenen ve onlarca ülkenin katıldığı kongrede Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi de katılım sağladı.
 49. Avrupa Kontakt Lens ve Oküler Yüzey Kongresinde (ECLSO) Harran Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Sağlık ve ekibi "Keratokonusta mini skleral kontakt lens uygulaması sonrasında ön segment parametreleri" başlıklı çalışma ile en iyi e-Poster ödülünü kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.