banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Üniversite Hastanesinden Açıklama: iddialar tamamen asılsızdır

Şanlıurfa Harran Üniversitesi hastanesi Tıbbi Onkoloji bölümünde hasta yoğunluğunun olduğu ve hasta mağduriyetlerinin yaşandığı yönündeki iddiaların asılsız olduğu belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

Hastane açıklamasında:

"Hastanemizin Tıbbi Onkoloji bölümünde hasta yoğunluğunun olduğu ve hasta mağduriyetlerinin yaşandığı yönünde çıkan iddialar tamamen asılsızdır.

Hastanemizin Tibbi Onkoloji Bilim Dalı bölümüne Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu’nun atanmasından sonra başta Şanlıurfa olmak üzere çevre illerden de bir çok hasta hastanemize gelerek tedavi olmak istemiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr Hakan Büyükhatipoğlu şunları ifade etti. “Hastanemize hastaların  aynı dönemde  başvurmaları nedeniyle geçici olarak  bir süre yoğunluk oluşmuştur. Fakat Şanlıurfa genelinde hasta mağduriyetinin oluşması söz konusu değildir. 
Başvuran her onkoloji hastasına randevusuz olarak bakılıyor, yirmiye yakın hastamız yatarak tedavi görmekte ve yatak sorunumuz bulunmamaktadır.”

Son olarak konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek;
" Hastanemize başvuran hastalarımızın tedavileri geciktirilmeden yapılıyor ve geçici bir yoğunluk söz konusu olmuş olabilir ancak  hastalarımız  kesinlikle mağdur olmayacaktır, dedi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.