banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Uludere'de acil ünitesi birinci seviyeye çıkartıldı

Uludere’deki acil ünitesinin hizmet standartlarının artırılmasıyla ikinci seviyeden birinci seviyeye çıkarıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Hayyam Elçi, amaçlarının sağlık alanında Türkiye’de yapılan çalışmaların en alt birimlere, köylere de eşit hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Ülke alanında yapılan sağlık reformların tüm hızıyla sürdüğünü ve Şırnak’ta da bunun semerelerini yaşadıklarını ifade eden Elçi, “Türkiye’de son yıllarda Sağlık Bakanlığımız tarafından büyük bir çalışma ile bütün birimler son teknolojik makinalar ve sağlık birimleri tesis etmiştir. Şırnak ili olarak biz de bundan faydalanıyoruz. En son Uludere ilçemizin Acil ünitesi ikinci basamak hizmet veriyordu. Tarafımıza gelen ödenekle acil ünitemiz son derece teknolojik imkânlar ile birinci seviyeye çıkartılmıştır. Vatandaşlarımıza en hijyenik ve teknolojik imkanlarla sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Elçi, yapılan müracaatlarda Güçlükonak ilçesinin de Acil Ünitesinin kısa zamanda birinci seviyeye çıkarılacağını sözlerine ekledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.