banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Harran Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk cerrahi servisi yeniden tasarlandı
 
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında tedavi gören çocukların tedavilerini kolaylaştırmak ve moral bulmalarını sağlamak amacıyla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Kliğine; oyun alanları, mini kütüphane, oyuncaklar, balonlar ve duvarlara resimler yapıldı. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ve Harran Üniversitesi ile hayırseverler tarafından desteklenen proje ile yapılan çocuk kliniğinin açılışını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi'ye, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik'in Eşi Ebru Şenlik, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Dursun Çadırcı, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez, müdür yardımcıları, başhemşire ve yardımcılar ile çok sayıda hasta yakını eşlik etti.
 
Büyükşehir Belediyesi olarak anlamlı bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Sema Çiftçi, "Büyükşehir olarak burada tedavi gören çocuklarımızı unutmadık. Çocuk servisimizde kalan çocuklarımızı mutlu etmek için güzel bir uygulama başlattık. Destek veren tüm hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Belediyeye ve çocuk kliniğinde emeği olan tüm sanatçılara teşekkür ettiğini söyleyen Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Dursun Çadırcı; “15 Şubattan itibaren yeni hastanemizde hizmet vermeye başladık, nitelikli çok konforlu 600 yataklı bir hastanede en son teknolojilerle donatılmış bir hastanede hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanının çok büyük katkısıyla çocuk cerrahi servisimizle yeni bir projede “küçük adımlar sosyal sorumluluk projesi” kapsamında yeni bir düzenlemeye gidildi, çok şık ve konforlu bir klinik servisimiz oldu. Diğer servislerimiz için de bu düzenlemeleri bekliyoruz” dedi.
 
Gerçekleştirilen açılışın ardından çocuk kliğinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler veren Sema Çiftçi ve beraberindekiler ailelerine acil şifalar temennisinde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.