banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

TİCARET BORSASI VİRANŞEHİR’E LABORATUAR KURUYOR


Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ali Çiçek, Mehmet Emin Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gülle, Meclis Üyesi Mahmut Koç ve Genel Sekreter Mehmet Durmuş, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde bulunan ticaret borsası üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Viranşehir’de bulunan Hububat Kompleksi’ne hububat analiz laboratuarı kurmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Viranşehir’de bulunan borsa üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Kaya, Ticaret Borsası’nın Viranşehir’de açacağı tescil bürosunun açılış hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

Ticaret Borası olarak üyelere kaliteli hizmet vermeyi ilke edindiklerini belirten Başkan Kaya, Viranşehir’de ayrıca, son teknolojik sistemlerle donatılmış bir gıda analiz laboratuarı kuracaklarını ve bu yöndeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.