banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Suruç Devlet Hastanesine Yeni Yatırımlar

Daha önce hastane içerisinde bulunan hasta, hasta yakını ve hastane personeline hizmet veren yemekhanenin hastane dışına çıkartılması için yapılan görüşmeler neticelendirildi.

Görüşmelerin ardından yeni yemekhane inşaatına devlet hastanesi bahçesinde başlandı. Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Delice konu hakkında yaptığı açıklamada “Hastane yönetimi olarak aldığımız karar neticesinde hastanemizde hasta, hasta yakını ve personellerimize hizmet veren yemekhanenin hastane dışına alınması için çalışmalara başladık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastanemize yeni bir yemekhane kazandırdık. 2013 yılının ocak ayı içerisinde bitirilmesi planlanan yemekhane inşaatı çalışmalarımız devam ediyor. Bununla birlikte hastanemize yeni yatırımlar yapmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız bir başka çalışma ise hastanemize Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ünitesi kazandırmak oldu. Bu FTR ünitesiyle Muayene, ilgili röntgen ve kan tetkikleri ile birlikte ağrılı kas-iskelet sistemi hastalıkları, ortopedik, nörolojik ve romatizmal hastalıklar ve rehabilitasyon, spor yaralanmaları ve rehabilitasyonu, el rehabilitasyonu gibi rahatsızlıklarını tedavi edeceğiz. Ayrıca hastanemize yoğun bakım ünitesi kazandıracağız. Bizler halka hizmet, hakka hizmet etmek düsturunu kendimize ilke edindik bu anlamda hastanemizin vatandaşlarımıza kaliteli ve modern sağlık hizmeti verebilmesi açısından bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.