banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Sülük birçok hastalığa deva

Geleneksel Hacamat ve Sülük Terapileri Eğitim ve Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği (Hacamat Der) Başkanı Kadri İşler, sülük tedavisi hakkında bilgilendirmede bulundu. Bu tedavi yönteminin geçmişinin uzun yıllara dayandığını söyleyen İşler, içinde bulunan enzimlerden dolayı sülüğün birçok hastalığa karşı şifalı olduğunu söyledi.

Sülük tedavisi için kendilerine daha çok varis, boyun ve bel fıtığı ile migren gibi şikayetleri olan kişilerin başvurduğunu aktaran İşler, “Amazon ormanlarına özgü bir hayvanın, içerisinde bulundurduğu enzimleri vücuda zerk etmesiyle yapılan tedavi olan sülüğün geçmişi uzun yıllara dayanmaktadır. Sülüğün içerisinde modern tıbbın kanıtladığı 105 tane madde var.” dedi.

“Sülük tedavisi Türkiye’de özellikle Akdeniz Üniversitesi’nde uygulanıyor”

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde sülük tedavisi uygulandığını dile getiren İşler, “Sülük, cinsel rahatsızlıkları tedavi edicidir. Kan sulandırıcı, pıhtı çözücü özelliğinden dolayı kalp ve damar hastalıklarının tedavisinde kullanılabiliyor. İçinde penisilin maddesi olduğu için vücuttaki iltihapları, ödemleri söktürür. Bugün dünya üzerinde, sadece Türkiye’de değil, bütün hastaneler sülük tedavisiyle tedavi yapmaya başlamışlar. Türkiye’de de özellikle Akdeniz Üniversitesi’nde uygulanan bir tedavi yöntemidir. Herkese sülük tedavisini tavsiye ederim.” ifadelerini kullandı.

Tedavi işin ehli kişilerce yapılmalı

İşler, insan anatomisini bilmeyen kişilerin, yaptığı sülük tedavisinin zararlı olabileceğini, bu nedenle tedaviyi işin ehli kişilerin yapmasının doğru olacağını da sözlerine ekledi. (Hamza Adiyaman- İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.