banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Sokağa Bırakılan Bebek sıcak yuvaya kavuştu

Geçtiğimiz günlerde Suruç ilçesinde sokağa bırakılan bir erkek bebek vatandaşlar tarafından bulunup 112 ekiplerine haber verildi. 112 sağlık ekibi sokağa bırakılan bebeği Suruç Devlet Hastanesine götürerek sağlık kontrollerinden geçirdi.

 

Hastanede misafir kalan ve sağlık çalışanları tarafından bakılan bebeğe sağlık çalışanları tarafından Ahmet Utku Cengiz ismi verildi. 4 gün hastanede misafir edilen utku bebek Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunana Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Delice ” Yapılan yazışmalar neticesinde bu gün Utku bebeği Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim ettik. Sağlık çalışanları olarak bebeğe çok alıştık oda bizim bir çocuğumuz gibidir. Bundan sonra utku bebek emin ellerde gözümüz arkada kalmayacak bahtı açık olsun ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.