banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Siverek Devlet Hastanesi ile ilgili başhekim Hasan Şık'tan önemli açıklama

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan ŞIK yaptığı açıklamada: Yaklaşık üç yüz bin nüfusa hizmet veren 210 yataklı hastanemizde 39 yoğun bakım yatağımızla Siverek halkına hizmet vermekteyiz. Siverek ilçemiz en büyük ilçe olarak bulunmakta hastanemiz bu potansiyeliyle ihtiyacı karşılamaktadır.

Hastanemizde 39 yoğun bakım yatağımız var. Bu yoğun bakım yataklarımız 13 yeni doğan 10 erişkin, 10 cerrahi ve 6 çocuk yoğun bakım yatağıdır.  Hastanemizde çeşitli branşlarda hizmet verilmekte hem dâhili hem cerrahi branşlarda hem randevulu hem randevusuz hasta muayene edilmektedir. Acil uzmanı ve pratisyen hekimler Acil serviste her gün 7-24 hizmet vermektedir. Bununla birlikte nöbetçi Çocuk (pediatri) uzmanı ve nöbetçi dâhili uzmanlarımız hastanemizde 7/24 hizmet vermektedirler. Hastanemiz genel olarak il merkezini hasta sevk etmeme amaçlı çalışmaktadır.

İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteğiyle Hastanemizde MR, Tomografi, kemik dansimetre, mamografi ve röntgenlerimiz 7-24 hizmet vermektedir. Hastanemizde bulunan tüm uzmanlarımız sadece randevulu değil, randevusuz hastalara da bakarak Siverek halkının muayene ihtiyaçlarını gidermekte 6 odalı ameliyathanemizde yapılan Özellikli Ameliyatlar ile  il merkezine sevklerin önüne geçilmektedir. Hastane idaresi olarak ve aynı zamanda hastanedeki diğer yöneticilerimiz olarak tek görevimizin buraya gelen hastalarımızın konforlu bir sağlık hizmeti alması, aynı zamanda sağlık çalışanlarımızın da 7/24 yanlarında olarak burada konforlu bir sağlık hizmeti üretmeleri için yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacındayız. Sağlık çalışanlarımızla birlikte çalışırken burada bir ekip olduğumuzu birlikte bu hizmeti ürettiğimizi her zor şartlarda bizim de yanlarında olduğumuzu hissettirmek en büyük amacımız ve görevimizdir. Tüm sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı buradan bir teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten gece gündüz demeden yoğunluk demeden herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir. Biz Siverek halkına hizmet üretirken her gün daha fazla neyi yapabiliriz, daha kaliteli nasıl sağlık hizmeti sunarız bu amaçla çalışıyoruz.

Bütün çalışmalarımız kalitemizi yükselterek Siverek halkına daha fazla hizmet üretmektir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.