banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Senin için fazla ilaç, onlar için hayat demek

Yaklaşık 3 yıldır Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı ülkemize kaçan 900 bin Suriyeli’den yaklaşık 150 bin Suriyeli Şanlıurfa’da yaşıyor.

 

Devlet tarafından vurulan Suriyelilerin hazin kaçışı neticesinde beslenme sıkıntısı ve kötü şartlardan dolayı hastalığa daha çok yakalanıyorlar.

 

Suriyelilere yardım elini uzan Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu bu duruma çözüm bulmak için ilaç kampanyası başlattı. Konuyla ilgili olarak Şanlıurfalılara çağrıda bulunan Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem; “Suriyeli mağdur kardeşlerimize bizden artan ilaçları kampanya ile onlara ulaştırıyoruz. Hem ilaçların çöpe gitmesini önlemek hem de mağdur Suriyelilere yardım elimizi bu şekilde uzatmak istiyoruz. Duyarlı Şanlıurfalı kardeşlerime ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlaç toplanma merkezleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan STK yardım platformu ve Balıklıgöl girişinde bulunan STK yardım platformuna ilaçları teslim edebilirler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.