banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa'ya özel bir hastane daha geliyor

HASTANE’NİN YERİNİ 49 YILLIĞINA KİRAYA VERECEĞİZ

 

VAKIFLAR Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Paşabağı Mahallesinde Şanlıurfa’ya en büyük özel hastanenin yapılacağı belirtti.

 

Hastanenin vakıf’a ait olan arazide yapılacağını ifade eden Tüysüz, “Tüysüz, Paşabağı Mahallesindeki Alım-Satımların mülkü yeri Ümügülsüm Vakfına ait.67.000 m2alan var. İşte onların bir kısmına vakıflar tarafından konut yapıldı. 15.000 /20.000 m2alana ise 250 yataklı hastane yapılacak. Bu hastane Şanlıurfa’nın en büyük özel hastanesi özelliğini taşıyor. Hastane’nin yerini 49 yıllığına kiraya vereceğiz. Bunu ihalesinin 8 Mart’ta yapacağız. İhale’yi kazanan firma, alanda çalışmalara başlayacaktır.Firmaya 48 ay süre verilecek.Ve bu süre zarfından firma inşaatı bitirene kadar her ay 1500 TL kira bedeli ödeyecek.İhale şartnamemizde ise aylık 63 bin TL fiyat belirledik.Bu fiyatı en yükseğe çıkaran ihaleyi alacaktır. şeklinde konuştu

 

BİR YIL’A KADAR TAŞINIRLAR

 

TÜYSÜZ, hastanenin hemen yanında bulunan 5 bin metre kare alana sahip araziyi ise kolej yapılacağını söyledi. Alım-Satımların taşınmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Tüysüz, “Esnaf için Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde bir arazi tahsil edildi. Buranın alt yapı çalışmalarında sona gelindi. İnşallah bir yıl’a kadar taşınırlar yeni yerlerine.” dedi.

Salih Demir / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.