banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa'ya 1700 yataklı şehir hastanesi onaylandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in danışmanı Yüksel Yeni bugün twitter'de "Şanlıurfa 1700 Yataklı Hastane Ekonomik Koordinasyon Kurulunda onaylandı.İhale süreci başladı.Tüm Şanlıurfa'ya hayırlı olsun.Bu bir devrim:)" bu bilgiyi paylaştı.

 

HABERİN KÜRTÇESİ:(Kurdîya Nuçeyê)

Şêwirmendê Wezîrê Şuxul û Ewlehîya Civakê Faruk Çelîk Yûksel Yenî hîro lê hesabê twîttêra xwe da agahîyek parve kir '' Rihayê Lijneya Koordînasyona Aborîyê ji bo Nexweşxaneya 1700 Nivînî(Yatak) hate pejirandin û pêvajoya îhalê destpêkir. Ji bo hemu Rihayîyara xêr be. Va şoreşeke :)''

Demekê piş naha 18 Berbaran 2012 da Wezîrê Tenduristîyê Recep Akdag hate Rihayê û nevala Gapê likolîn kir û ji bo nexweşxaneya bajêr agahî dabu.

www.balikligol.com- Ser fêsbukê navnîşana me: Kürtçe Şanlıurfa Haberleri

 

Bilindiği gibi Dönemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ 18 Aralık 2011'de Şanlıurfa'ya gelerek GAP Vadisi sınırında bulunan arsada 1700 Yataklı şehir hastanesi yapmayı planladıklarını belirterek proje ile o arsayı yerinde incelemişti.

 

Haber: M. Guli Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.