banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa Valiliği’nden hastanedeki kavga ile ilgili açıklama

Önceki günlerde Eyyübiye’de bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de hasta yakınları hastaneyi basmış, taşkınlık çıkarmış ve tıbbi cihazlara zarar vermişti. Güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemede olaya karıştığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alınmış olup, şüpheliler adli makamlara teslim edildi.

Ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle, gözaltına alınan şahısların her birine 3 bin 150 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Valilik’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Eyyübiye ilçesi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 30 Ağustos 2020 tarihinde COVID-19 tedavisi devam eden bir hastanın yakınlarından oluşan kalabalık bir grubun, hastanede taşkınlık çıkarmaları ve tıbbi cihazlara zarar vermelerinin ardından; güvenlik güçlerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alınmış olup, şüpheliler adli makamlara teslim edilmiştir. 

Ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle, gözaltına alınan şahısların her birine 3 bin 150 TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.