banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şanlıurfa Radyoteknoloji Eğitim Semineri düzenlendi

Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, “İyi bir hastaneye sahibiz, bunun yanı sıra burada geçen yılda başa baş olarak borçsuz bir şekilde kapattık. Geçen seneyi 10 milyon karla kapattık. 129 milyon lira da global bütçe imzaladık” dedi.

Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği işbirliği ile düzenlenen “Şanlıurfa Radyoteknoloji Eğitim Semineri”’nde yaptığı açıklamada Harran Üniversitesi’nin kendileriyle beraber 10 milyon lira kara geçtiğini ifade etti.

ULUSAL KATILIM OLDU

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği işbirliği ile “Şanlıurfa Radyoteknoloji Eğitim Semineri” düzenlendi. Düzenlenen seminere Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, Abdullah Dusak, Barış Cavlı, Saime Shermatova, Dilek Şen Dokumacı, Sunay Sibel Karayol, Nezaket Özgür, Sercan Çetinkaya, Aydın Kuran, Onur Yıldırım ve radyoloji teknikerleri katıldı.

“GEÇEN SENEYİ 10 MİLYON KARLA KAPATTIK”

Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, geçen sene Tıp Fakültesi’nin 10 milyon lira kara yaptığını ifade etti. Sarıışık, “Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesi çeyrek asırdır kurulmuş bir birimdir, bizim göz bebeğimizdir. Tıp Fakültesi lisans eğitimden tutun uzmanlık eğitimine kadar her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Özelikle de üniversitemiz son 3 yılda büyüme anlamında büyük bir ivme kazanmış durumdadır. 15 Temmuz geçirdik, öğretim üyesi sayısında eksikliklerimiz olmasına rağmen personel sıkıntımızı hiç düşünmeden yolumuza devam ettik ve eksikliklerimizi de hızla kapattık. Bütün dallarımıza proje desteğimiz devam ediyor. Özellikle uzmanlık eğitimlerimizin daha kaliteli olabilmesi için altyapı gelişimlerimiz devam ediyor. İyi bir hastaneye sahibiz, bunun yanı sıra burada geçen yılda başa baş olarak borçsuz bir şekilde kapattık. Geçen seneyi 10 milyon karla kapattık. 129 milyon lira da global bütçe imzaladık. Çalışmaların hızına yetişemiyorum. Hafta içi nükleer tıp merkezimiz açıldı. Bu tür hızlı gelişimler devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
man 6 yıl önce

ici bos basaklar gibi dikilenlerin vay haline... liyakatsizlerin vay haline.. emaneti ehline vermeyenlerin vah haline.. kurumlari nefsine kurban edenlerin vay haline. Rabbim bunlar yuzunden sen bizi helak etme...

Avatar
http://www.tmrtder.org.tr/ 6 yıl önce

http://www.tmrtder.org.tr/sanliurfa-egitim-seminerine-buyuk-ilgi.htm