banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Üniversite Hastanesi Açılıyor - GÖRÜNTÜLÜ

Kasım ayı içerisinde açılacak olan Harran ÜniversitesiTıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesinde sona gelindi. Yeni hasta yatakları, tıbbi cihazlar,  masa ve koltuklara kadar bütün alımlarını tamamlayan hastanede incelemelerde bulunan Rektör Ramazan Taşaltın, Açılış için hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.
Haftaya Diyaliz Merkezini açacaklarını söyleyen Taşaltın; “Şu an bazı alımlarımız devam ediyor. Bunları da tamamladığımızda inşallah önümüzdeki ayda hastanemizi tam teşekküllü olarak açacağız. Sadece Devlet Malzeme Ofisinden aldığımız bir temel birkaç malzeme var. Onlarda gelirse her şeyimiz tamamlanıyor.  

“ULAŞIM İLE İLGİLİ PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Tıp Fakültesi Hastanesi açıldığında hastaları taşıyacak toplu taşıma problemlerini çözmeye çalıştıklarını dile getiren Prof. Dr. Taşaltın; “Ulaşım sorunumuzun çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bunun için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışıyoruz. Bu sorunu da çözdüğümüzde hastanemizin açılmaması için hiçbir engel kalmayacaktır” diye konuştu.

 “SÜREÇ BAŞLADI”
Hastanenin açılması ile ilgili sürecin başladığını dile getiren Tıp Fakültesi Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu; “Hastane çalışmalarının son halini Rektör Hocamıza arz ettik.  Hocamızın talimatları doğrultusunda malzeme alımlarımızve aldığımız malzemelerin de yerleştirmesi devam ediyor. İlk etapta ayakta tedavi hizmetleri vermeye başlamak istiyoruz. Alınacak diğer yoğun bakım  malzemeleri ile eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Süreç başladı ve devam ediyor.  İnşallah birkaç ay içerisinde tam teşekküllü hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Hastanede yapılan incelemelerde Rektör Ramazan Taşaltın’aTıp Fakültesi Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu ve Hastane müdürü Abdullah Göçmez eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.