banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Sağlık öğrencilerine 'Temel Modül' eğitimi verildi

 Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO ) ve Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü 112 işbirliği ile 112 çalışanlarına ve İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine ‘Temel Modül’ eğitimi verildi.

Nezehat Çeçen Konferans salonunda 3 gün devam eden eğitimde,112 başhekimi İlyas Karayel, Çocuk Uzman Dr. Rahime Koç, Dr.Muharrem Aknarçay, Dr.Mehmet Saat,  Dr.Muhammet Çoban, Paramedik Ercan Kalabaş ve Hakan Ayan tarafından acil sağlık hizmetleri işleyişi, ambulans donanımı ve taşıma teknikleri, travmalı hastaya yaklaşım, temel yaşam ve ileri yaşam uygulamaları ile acil hastaya yaklaşım konularında bilgi verildi.

Öğrenciler ile sağlık çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği eğitim, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.   (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.