banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sağlık Bakanı Koca: Hastaneye Yatış Bitiyor

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, "Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde" açıklamasını yaptı.
Türkiye'de gün gün koronavirüs vaka ve ölüm tablosu! Ne kadar fark etti?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde" açıklamasını yaptı.

    Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde.

100 KİŞİDEN 83,5'İNDE ETKİLİ

Bakan Koca detayları sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre aşı, her 100 kişiden 83,5'inde etkili oldu.

    FAZ III, SONUÇ I: Kullandığımız aşı, her 100 kişiden 83,5’inde etkili. Bu sonuç, Sinovac aşısının bugün açıklanan Türkiye Faz III araştırmasında ortaya kondu. Hayat yakında daha da normal olacak!
    — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) March 3, 2021

HASTANEYE YATIŞI BİTİRİYOR

Yapılan çalışmada, Sinovac aşısının hastaneye yatış ihtiyacını yüzde 100 ortadan kaldırdığı da belirlendi.

    FAZ III, SONUÇ II: Kullandığımız aşı, hastaneye yatış ihtiyacını %100 ortadan kaldırıyor. Aşı olan biri, yakalansa bile COVID-19’u hafif geçiriyor. Bu sonuç, Sinovac aşısının bugün açıklanan Türkiye Faz III araştırmasında ortaya kondu. Hayat yakında daha da normal olacak!
    — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) March 3, 2021

KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.