banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Organ bağışladılar plaket aldılar

 


Rize Valisi Ersin Yazıcı, düzenlenen öğle yemeği programında, organ bağışında bulunan ailelerin zor bir karar vererek başka hayatları kurtardıklarını söyledi.

Organ bağışı duyarlılığı gösteren ailelerin örnek olması gerektiğini belirten Vali Yazıcı, "Zor ama anlamlı bir kararı verme büyüklüğünü gösteren aileleri, toplumumuz da bağrına basacaktır. Belki bir çocuğa, belki bir gence, belki de bir yetişkine can verdiler umut oldular, cana can kattılar. Bu gerçeğin farkında olan yüreği insan sevgisiyle dolu siz güzel dostlarımızla bir aradayız. Organları bağışlanan donörlerin yakınları haklı bir gururu yaşıyorlar. Hepsinin kaybettikleri yakınlarının organları taşıyanlar tarafından yeni birer aileleri oldu. Ben de Rizeliler adına sizlere minnet ve şükranlarımı sunuyorum " diye konuştu.

Verilen yemeğin ardından yakınlarının organlarını bağışlayarak hayat kurtaran ailelere teşekkür plaketleri takdim edildikten sonra, ailelerle birlikte günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.