banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

KESİLEN MEME YENİDEN OLUŞTURULDU

Meme kanseri teşhisiyle Batman’dan gelen bir hastaya Tıp Fakültesi hastanesinde Genel Cerrahi ve aynı zamanda kanser cerrahisi uzmanı olan (onkolojik cerrahi uzmanı) Prof. Dr. Ali Uzunköy tarafından, memedeki kanserin tamamen temizlenmesinden sonra, kalan meme dokusu ve kaslardan yeni meme oluşturuldu. 4 ay önce ameliyatı yapılan hastanın kemoterapisi ve radyoterapisi tamamlanarak sağlığına kavuştu.


Batman’dan gelen bir hastayı başarılı bir şekilde ameliyat eden Harran üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzunköy konu hakkında bilgi verdi.
Prof. Dr. Ali Uzunköy konuşmasında şunlara yer verdi;
“ Ameliyatını yaptığımız hastamız Üniversitemizden mezun olan bir doktor öğrencimizin annesidir. Dört ay önce meme kanseri nedeniyle hastamıza “yeniden meme oluşturma” ameliyatı yaptık. Hastamız kemoterapi sürecini atlattı ve şuanda ışın tedavisi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bu ameliyatı burada plastik cerrahi olmadığı için yaklaşık 1 yıldır ben yapıyorum” diye konuştu.

Meme kanserinin özellikle genç bayanlarda büyük bir sorun olduğunu belirten Uzunköy;”Hastalarımın çoğu 21 ile 40 yaşları aralığında, bu hastalık bayanlar için hem sağlık hem de estetik açısından büyük bir sorun haline geldi, biz bu ameliyatları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.