banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Önemli Hizmet

Diyaliz aşamasındaki (yani Son Dönem Kronik Böbrek Yetersizliği) hastalara günümüzde sunulabilecek en iyi tedavi yöntemi böbrek naklidir (renal transplantasyon). Böbrek nakli yapıldığında iyi sonuçların elde edilebilmesi için, nakil öncesinde ve sonrasında hasta ve vericilerin (donörlerin) kapsamlı ve dikkatli bir şekilde incelenmesi ve takip edilmesi gerekmektedir.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nefroloji Polikliniğimiz’de hasta ve vericilerin (donörlerin) nakil öncesi muayene ve tetkikleri hızlı ve etkin bir şekilde yapılıp, nakil (transplantasyon) açısından uygunluk değerlendirmesi büyük bir başarı ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kasım 2019’dan itibaren Pazartesi ve Çarşamba günlük böbrek nakilli hastalarımızın saat 10:00’a kadar (ilaçlar alınmadan önce) rutin tetkiklerinin yanı sıra kanda Takrolimus (ilaç) düzeyleri de çalışılmakta ve aynı gün öğleden sonra tetkik sonuçları ile gerekli değerlendirme yapılmaktadır.

Konu hakkında daha detaylı bilgi edinmeleri için hasta ve donörlerimizin Nefroloji Polikliniğimize başvurmalarını tavsiye ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.