banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Kaçar’dan Araştırma Ve Uygulama Hastanesine Ziyaret

 Hastane ziyaretinde Kaçar’a, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzunköy, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez eşlik etti.

TÜM İHTİYAÇLARIMIZI BAKANLAR KURULUNA SUNACAĞIZ
Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar Tıp Fakültesi Hastanesinin yapım aşaması, açılması ve şimdiki durumu hakkında şunları söyledi; “Son iki yıldır başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere Milletvekillerimizin gayretleri ile 600 yatak kapasiteli Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama hastanemizin açılmış olmasından mutluluk duyuyoruz. Bugün hastanemizin son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunmak için geldik. Bu eserimiz Şanlıurfa için son derece önemli bir sağlık yatırımıdır. Hastanemiz hem Şanlıurfa’ya hem de tüm bölgeye sağlık hizmeti verme noktasında önemli bir hastane konumundadır. Hastalarımız ziyaret ettikten sonra, hastane ve Üniversite yönetimimizle bir istişare toplantısı yaptık. Fiziki açıdan ihtiyacımız giderildi, fakat hekim konusunda ve tıbbi cihaz konusunda eksiklerimizi ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Önümüzdeki hafta Başbakanımız Şanlıurfa’yı ziyaretinde yapılacak olan Bakanlar kurulunda, hem hastanemizin hem de diğer ihtiyaçlarımızın giderilmesi için bir sunum yapacağız”

VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN
Daha önce Şanlıurfa merkezde dar ve verimsiz olan hastanede hizmet alan hastaların şuan memnun olduklarını belirten Kaçar; “Konforlu, rahat ve modern bir hastanede hizmet gören vatandaşlarımız hastaneden memnun olduklarını söylediler, bu da bizi memnun etti” diye konuştu.

HALKIMIZA HİZMETLERİN EN İYİSİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ
Her zaman Hükümetin desteğini yanlarında gördüklerini söyleyen Harran Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni; “Bu modern hastanemizin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz burada çalışanlar olarak hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz, biz her zaman da Sayın Vekillerimizi ve Hükümetimizi yanımızda biliyoruz ve görüyoruz, destekleri içinde hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ
Yeni hastanede hastaların son derece memnun olduğunu dile getiren Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen ise; “ Katkılarından dolayı Sayın Mahmut Kaçar’ın şahsında tüm hükümetimize teşekkür ediyoruz. Hastanemizin bazı eksikleri hala devam ediyor, doktor, sağlık personeli ve cihaz konusunda eksiklerimiz var. Haftaya gerçekleşecek olan Bakanlar Kurulu toplantısında sunulacak rapor için milletvekilimizle bir toplantı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.