banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Siverek'te laparoskobik yöntemle ilk ameliyatı yapıldı


Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Siverek devlet hastanesinde ilk defa bir çocuk hastaya laparoskobik yöntemle (tek bir giriş deliğinden) apandisit ameliyatı yapıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren çocuk cerrahi uzmanı Mustafa tamer Gürbaz, operasyonun başarılı geçtiğini belirtti. Bu yöntemle hastanın ameliyat yerinde iz kalmadan ve 1 gün içinde normal hayatına devam edebileceğini ifade etti. Hastaların il merkezlerine gitmelerine gerek kalmadan her türlü cerrahi işlemi hastanemizde gerçekleştirecek cihaz ve altyapı olduğunu söyledi.
Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Bahattin DURAK Siverek halkına hizmetin en iyisini en kalitelisini sunmak için mesai mefrumu gözetmeksizin çalışacaklarını, Devletimizin Sağlık alanındaki tüm imkanlarını Siverek Devlet Hastanesinden halka sunmanın hedefleri olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.