banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Koronavirüsü yenen Başhekim Güzelçiçek göreve başladı

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkilerini Şanlıurfa’da da göstermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek hastalığı yenerek göreve başladı. 

Görevine başlayan Başhekim Güzelçiçek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Bismillah.Sağlıkla bismillah.Covid negatif.Şifayı verene hamdolsun. Bu süreçte bulunduğu her platformda dua eden, sağlık ve iyilik dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.

Hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilelim.(Hz.Muhammed sav)”

Güzelçiçek, ilk gününde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyeti kabul etti. 

Başkan Beyazgül: "AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve parti yöneticilerimizle birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek  Bey’i ziyaret ettik. Özellikle pandemi sürecinde büyük fedakarlık gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!" dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.