banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Kızılay'ın Kan Bağışı Çağrısına Koştular

KAN BAĞIŞINA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN DESTEK
Kovid-19 salgınının ortaya çıkması ve ardından Ramazan ayının girmesi sonucu kan bağışında yaşanan kritik düşüş üzerine Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile başlatılan Kan Bağışı kampanyasına ilk destek, Sağlık çalışanlarından geldi.
Kan stok seviyelerinin Türkiye genelinde azalmasıyla ortaya çıkan ihtiyaç nedeniyle Kızılay Başkanı tarafından yapılan çağrıya Şanlıurfa’da cevap Sağlık çalışanlarından geldi. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M. Emre Erkuş öncülüğünde sağlıkçıların ilk andan itibaren katılımıyla Şanlıurfa genelinde kan bağış seferberliği başladı.
Kızılay Kan bağış noktasını ziyaret eden Sağlık Müdürü ERKUŞ, kan ve ürünlerine her zaman ihtiyacın olduğunu, Ramazan ve Kovid-19 salgını nedeniyle bağışların azaldığı bugünlerde kan bağışının daha büyük önem arz ettiğini söyleyerek bağışa destek olan Sağlık çalışanları ve Şanlıurfa halkına teşekkürlerini iletti. Erkuş, ihtiyaç halinde bulabilmek için sağlıklı iken kan bağışında bulunulması için vatandaşlarımızı da kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.