banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Kamu Sağlık – Sen’den Başhekim Altay’a Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, mevcut sorunların tespiti ve çözüm çalışmaları kapsamında hastane Başhekim Yardımcıları ve Hastane Müdürü ile görüşen Kamu Sağlık - Sen Genel Başkanlığı öncülüğünde, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Şanlıurfa Şube Yönetimi, bu günde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Altay ve Müdür Yardımcısı Bahattin Karadağ ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde daha önce tespit edilen ve çoğunluğu hastane temizlik görevlilerinin muzdarip olduğu sorunları kapsayan çalışmada, hastane bünyesinde hizmet veren Temizlik Personeli, Hemşire ve Tıbbi Sekreterlerin mevcut sorunlarına değinildi.

Kurumun, genel mana itibari ile iyi durumda olduğunu, çözmeye çalıştıkları bir kaç pürüzün de giderilmesi halinde kurum genelinde iş barışını sağlayabileceklerini ve mutlu çalışan - verimli hizmet denkleminin sağlanabileceğini ifade eden Kamu Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı İbrahim Halil DUYAR, "çalışanları her sabah işine gelirken; güler yüzle ve mutlu bir şekilde getirtmeyi başarabilirsek ortada hiç bir sorun kalmaz. Mutlu bir şekilde isteyerek işini yapan bir personeli, hiç bir yöneticinin denetlemesine ve kontrol etmesine gerek kalmadan bile kaliteli işler ve mükemmel sonuçlar elde edebiliriz" dedi.

Genel itibari ile;

-Mesai saatleri, servis problemi, görev tanımı, nitelikli birimlerin ek ödemeleri, personel yetersizliği ve temizlik personellerinin çalışma saatlerinin konuşulduğu görüşmeler sonrası, gösterilen sağduyu ve çözümcü yaklaşım nedeni ile Hastane Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mehmet Akif ALTAY'a ve Müdür Yardımcısı Bahattiin KARADAĞ'a ayrı ayrı teşekkür eden DUYAR; "inşallah varolan bir kaç sorunu da çözdükten sonra, bu kurumda herkesin mutlu ve istekli bir şekilde çalışabilecekleri bir iş barışını sağlayarak, kamudaki verimliliği de arttırmayı planlıyoruz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.