banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Harran Tıp Hastanesinden bir ilk!

Kadın sağlığını geliştirmeye yönelik bölgesel toplantı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık kongre merkezinde halka ve doktorlara açık şekilde yapılacak. Özellikle kadınlarda sık karşılaşılan ancak utanma, sıkılma ve üzerinde durulmadığı için ciddi sorunlara yol açan idrar kaçırma, rahim, idrar torbası sarkması gibi konulara bu toplantıda açıklık getirilecek.
Türk Ürojinekoloji Ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünün ortaklaşa düzenlediği Bölgesel ürojinekoloji toplantısına dalında Türkiye’nin en iyi Profesörleri geliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan toplantı başkanı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi .Doç Dr. Muhammet Erdal Sak konunun önemli olduğu, bölgemizde sık karşılaşılan ancak utanma, sıkılma ve üzerinde durulmadığı için ciddi sorunlara yol açan idrar kaçırma, rahim, idrar torbası sarkması gibi konulara bu toplantıda açıklık getirileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.