banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

KADIN DOĞUM UZMANINDAN GEBELERE VE ANNELERE AŞI OLUN ÇAĞRISI

Op. Dr. Alev ESERCAN yaptığı açıklamada;

Hastanemizin Dört girişinde Aşı uygulama birimlerimiz Halkımıza Aşı konusunda hizmet vermektedir, aynı zamanda Hastane içerisinde servisleri gezen, bütün hastaları gören, Aşı olmak isteyen Hastalarımıza Aşı yapan bir ekibimiz var. Gebeler için özel olarak Kadın Doğum polikliniklerimiz içerisinde, gebelerimiz, Normal ve sezeryan ile doğum yapan Annelerimizin aşılarını yapabiliyoruz.

Op. Dr. Alev ESERCAN  “Hem gebelerimiz hem de doğum yaptıktan sonraki Annelerimizin Covid’e yakalandıktan sonra Yoğun Bakıma yatışları ve Anne ölümleri maalesef artmaya başladı, bebek ölümleri artmaya başladı. Lütfen aşımızı gebeyken ve doğum sonrası da mutlaka zamanında olalım. Aşı Olmayan Gebeler Bu hastalığa yakalandıkları zaman Bebekleri de tehlikede olabilir.

Covid-19 Aşısının gebeliğe, Anne Karnındaki bebeğe ve Doğum yapan Anneye zararı yoktur. Mutlaka geciktirmeden aşımızı olalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.