banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Urfa'da Sahte reçete operasyonu: 100'e yakın gözaltı var!

İstanbul merkezli 32 ilde sahte reçete düzenledikleri belirtilen 100’e yakın kişi gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 32 ilde sahte reçete düzenledikleri belirtilen aralarında doktor ve profesörlerin de bulunduğu 100’e yakın kişi gözaltına alındı.

Adana, Bursa ve Diyarbakır’da da gözaltına alınanların olduğu belirtilirken Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nden bir profesörün de gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'da da sahte rapor ve reçete yolsuzluğu iddiasıyla aralarında doktor, eczacı ve özel hastane personelinin de bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Suç örgütünün, sahte reçete ve sağlık raporlarıyla aldıkları kanser, kemoterapi, psikoterapi alanlarının da aralarında bulunduğu yüksek fiyatlı ilaçları Irak ve Suriye'deki savaş bölgelerinin yanı sıra terör örgütü PKK'ya göndererek haksız kazanç elde ettikleri öne sürüldü.

(İLKHA / Balikligol.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.