banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da şoke eden yolsuzluk iddiası!

İddiaya göre Şanlıurfa'daki bazı sağlık kuruluşları Fiyatı 70. Bin olan cihazlar için yıllı 46 Bin liraya yıllık bakım servis bedeli ödüyorlar. Şoke eden bu iddiayı Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş gündeme getirdi.

URFA'DA AYNI İŞİ 5 BİN TL'YE YAPAN VAR!

Şanlıurfa'da Sağlık kuruluşlarında kullanılan bu cihazının bakım onarım ve servis işini yapacak firmalar bu işi 5 Bin liraya yaptıkları halde bu işi Urfa dışından getirilen bir firmaya 46. Bin liraya yaptırıldıkları iddia ediliyor.

İTİRAZ EDEN BİR MÜDÜR ÇIKMIŞ

Şanlıurfa'da olan sağlık kuruluşları içerisinde  sadece bir kurumun müdürü bu vurgun çarkına itiraz ederek yerli firmayı çağırıp, bu yıl içinde 5000 tl ye servis anlaşmasına varıyor. ama diğer kurumlar, 5000 tl yerine, 46000 tl ye aynı hizmeti satın aldıkları iddia ediliyor

Ölüm var ölüm! hesap var, mizan var..

İddiayı sosyal medya hesabıdan dile getiren Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş; "Ölüm var ölüm! hesap var, mizan var. Bu musalla taşında yatmak var. siz her zaman döner koltuklarda oturup saltanat süreceğinizi mi sanıyorsunuz? Kaç gündür yazılarıma ara vermek istiyordum. şimdi bu iddialar karşısında, sessiz durmak araştırmamak vicdanımı sızlatıyor. Konuyu araştıracak gerekli mercilere müracaatta bulunacağız. bu paralar cebinizden çıksaydı bu kadar kolay anlaşma yapabilirmiydiniz. hayır eminimki evinize aldığınız bir kilo domates için pazarlık yapıyorsunuzdur. ama konu devletin milyonları olunca at imzayı gitsin kimin umrunda..AMA BİLİN Kİ ALLAH SİZİ BEKLİYOR CEHENNEME ATMAK İÇİN..." diye yazdı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.