banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Hilvan’da Zabıta Denetim Yaptı, İşletmeleri Bilgilendirdi


İlçe Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okul kantinler ve ilçe de faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinde yaptığı denetimlerle; genel hijyen, kullanım tarihi geçmiş gıdalar, işyeri açma ruhsatları konusunda kontrolleri yaptılar.

Yapılan denetlemeler ile ilgili yazılı açıklama yapan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; ‘İlçe merkez ve kırsal mahalle okullarında ki kantinler ile alışveriş merkezlerinde programlı bir şekilde yaptığımız kontrollerde öğrencilerin sağlığını tehlikeye atacak unsurları ortadan kaldırmak ve güvenli gıdalar ile halkımızın her zaman sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için işletmelerin genel hijyen kurallarına uyulması, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının olup olmadığı konusunda kontrol edip işletmecileri bilgilendirdik’ açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.