banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Hemşire başvurular 11 Ocak’ta Sona Erecek

Hastaneden yapılan açıklamada başvurular için son tarihin 11 Ocak olduğu ve başvuruların sona ermesiyle birlikte 18 Şubat – 29 Mart tarihleri arasında eğitimin yapılacağı, eğitim sonrası başarı gösteren katılımcıların sertifika alarak yoğun bakım ünitelerinde görev alabilecekleri bildirildi. Başvuruya ait gerekli bilgi ve belgelerin Harran Üniversitesine ait web adresinden temin edilebileceği bildirilirken, katılımcıların www.harran.edu.tr adresinde duyurular bölümünden programla ilgili açıklamaların okunarak istenen belgelerin temin edilmesi gerektiği, ayrıca ekte ilişik başvuru formunun çıktısını alarak doldurduktan sonra tüm evrakları teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

Son başvuru tarihinin 11 Ocak olduğunu hatırlatan yetkililer, bilgi almak isteyenler için iletişim numarasının da www.harran.edu.tr adresinde ilgili duyuru kısmında bulunduğu açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.